Seguiment de mocions dels grups municipals

PLENS 2024

 • Ple del mes de gener

Punt 2: Moció de tots els grups municipals. Tractament i justificacions econòmiques de les aportacions als Grups Municipals de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.

S'aprova per unanimitat.

Punt 5: Moció de l'equip de govern sobre la creació d’un Consell d’Esports

El Ple aprova per unanimitat la creació del Consell d'Esports

 

 • Ple del mes de febrer

Punt 4: Moció de la CUP, Junts per Vilassar i ARA Vilassar de suport a la mobilització de la pagesia davant la crisi del sector agrari i la necessitat de polítiques per a la sobirania alimentària.

La moció s'aprova amb 12 vots a favor (ARA Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i PSC) i un vot en contra (PP).

Punt 5: Moció del PP de suport al sector ramader i agrícola.

La moció no s'aprova amb 1 vot a favor (PP) i 12 vots en contra (ARA Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i PSC).

Punt 6. Moció de la CUP, Junts per Vilassar i ARA Vilassar per penjar l'estelada al balcó de l'Ajuntament.

S'aprova la moció amb 11 vots a favor (ARA Vilassar, Junts per Vilassar i CUP) i 2 vots en contra (PSC i PP).

 

 • Ple del mes de març

Punt 4: Moció d'ARA Vilassar, Junts per Vilassar i CUP de suport al Congrés de Cultura Catalana 2024/2025.

S'aprova la moció amb 11 vots a favor (ARA Vilassar, Junts per Vilassar i CUP) i 2 vots en contra (PSC i PP).

Punt 5: Moció d'ARA Vilassar, Junts per Vilassar i CUP sobre la Plaça de la República

La moció s'aprova amb 11 vots a favor (ARA Vilassar, Junts per Vilassar i CUP) i 2 vots en contra (PSC i PP).

 • Ple del mes d'abril

Punt 9: Reconeixement com a record i homenatge al Sr. Enric Nadal i Cros i al món del motociclisme vilassarenc. Moció de tots els grups municipals.

S'aprova la moció amb el vot favorable de tots els regidors i regidores del consistori.

Punt 11: Moció de la CUP, ARA Vilassar i PSC d’adhesió i suport als actes dels 100 anys del naixement de Vicent Andrés Estellés.

S'aprova la moció amb 12 vots a favor (ARA, PSC, CUP i Junts per Vilassar) i una abstenció (PP).

Punt 12: Moció de Junts per Vilassar i PP per a la creació d’un projecte d’habitatge cooperatiu.

S'aprova la moció amb 12 vots a favor (Junts per Vilassar, PP, ARA i CUP) i una abstenció (PSC).

Punt 13: Moció de la CUP per a la limitació dels habitatges d’ús no residencial i l’impuls de polítiques públiques d’habitatge.

La moció s'aprova amb 3 vots a favor (CUP i PSC), 10 abstencions (ARA i Junts per Vilassar) i un vot en contra (PP).

PLENS 2023

 • Ple del mes de gener

Punt 5: Moció presentada per ARA Vilassar i la CUP per demanar la garantia al dret a vot, actiu i passiu, de tota la ciutadania.

S'aprova amb 11 vots a favor (ARA Vilassar, CUP, Junts per Vilassar i el regidor no adscrit) i 2 abstencions (PSC)???.

 • Ple del mes de març

Punt 10. Moció presentada pel regidor no adscrit per donar compte a la ciutadania de l'ús a que es destinen les aportacions econòmiques que reben els grups municipals de Vilassar.

La moció no s'aprova amb 1 vot a favor del regidor no adscrit, 9 vots en contra (ARA Vilassar, CUP i PSC) i 3 abstencions (Junts per Vilassar).

Punt 11. Moció presentada pel regidor no adscrit perquè l'Andreu Vidal i Gil, fill adoptiu del municipi, sigui retornat i enterrat en el cementiri de Vilassar.

La moció es deixa sobre la taula per ser tractada en el proper ple.

Sobrevingut: Moció presentada per Junts per Vilassar, la CUP i el regidor no adscrit en defensa dels drets i contra la repressió.

La moció s'aprova amb 11 vots a favor (Junts per Vilassar, CUP, regidor no adscrit i ARA Vilassar) i dos vots en contra (PSC).

 • Ple del mes d'abril

Punt 7: Moció del regidor no adscrit perquè l'Andreu Vidal i Gil, fill adoptiu del municipi, sigui retornat i enterrat en el cementiri de Vilassar.

S'aprova per unanimitat de tots els grups.

 • Ple del mes de setembre

Punt 8.Moció conjunta de tots els grups municipals per a la col·locació d'una placa en homenatge a Miquel Giner a la zona de la Roca d'en Toni.

La moció s'aprova per unanimitat.

Punt 9. Moció presentada per ARA Vilassar i Junts per Vilassar de suport a l'exconseller Miquel Buch i al sergent Lluis Escolà.

La moció s'aprova amb els vots a favor d'ARA Vilassar i Junts per Vilassar, l'abstenció de la CUP i els vots en contra del PSC i el PP.

 • Ple del mes d'octubre

Punt 7:  Moció presentada per la CUP de suport a Palestina i condemna de les accions d’Israel.

S'aprova amb 9 vots a favor (ARA Vilassar, CUP i PSC), 1 vot en contra (PP) i 3 abstencions (Junts per Vilassar).

 • Ple del mes de novembre

Punt 8: Moció presentada per l'equip de govern sobre el finançament dels ens locals.

La moció s'aprova per unanimitat de tots els grups.

PLENS 2022

 • Ple del mes de gener

Punt 7: Moció presentada per Junts per Vilassar, ARA Vilassar i el regidor no adscrrit per aclarir la veritat sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost.

S'aprova amb 11 vots a favor (Junts per Vilassar, ARA Vilassar, el regidor no adscrit i la CUP) i 2 vots en contra (PSC).

 • Ple del mes de febrer

Punt 7: Moció presentada per la CUP i el regidor no adscrit??? per impulsar un model públic i de qualitat a les residències i en l’atenció a la gent gran.

Es desestima la moció amb l'abstencions d'ARA Vilassar i el PSC, els vots en contra de Junts per Vilassar i els vots a favor de la CUP i el regidor no adscrit.

Punt 10: Moció presentada pel regidor no adscrit, Junts per Vilassar, la CUP i el PSC??? per donar suport al moviment ciutadà local perquè s'aturi parcialment les obres de la façana i entrada del projecte de remodelació del cementiri.

S'aprova la moció amb els vots a favor de Junts per Vilassar, la CUP, el PSC i el regidor no adscrit i les abstencions d'ARA Vilassar.

Punt 11: Moció d'ARA Vilassar, Junts per Vilassar, la CUP, el PSC i el regidor no adscrit??? per a la commemoració del Dia Internacional de les dones.

S'aprova la moció per unanimitat de tots els grups.

 • Ple del mes de març

Punt 5: Moció presentada per la CUP, ARA Vilassar, Junts per Vilassar i el regidor no adscrit de suport a la proposta de Declaració de la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí i de la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí en suport al Dret a l’Autodeterminació del Poble Sahrauí

S'aprova la moció amb 11 vots a favor (ARA Vilassar, Junts x Vilassar, CUP i el regidor no adscrit) i 2 vots en contra (PSC).

Punt 6: Moció d'ARA Vilassar i el PSC d'Adhesió al nou programa d'estudi per inhibir la reproducció de senglars prepúbers coordinat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

S'aprova la moció amb  10 vots a favor (ARA Vilassar, PSC, CUP i el regidor no adscrit) i 3 abstencions (Junts x Vilassar).

Punt 7: Moció presentada per ARA Vilassar, Junts per Vilassar, la CUP i el regidor no adscrit en defensa del cànon de residus a Catalunya

S'aprova la moció amb 11 vots a favor (ARA Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i el regidor no adscrit) i 2 abstencions del PSC.

Punt 10: Moció de la CUP, Ara Vilassar i el regidor no adscrit d'adhesió de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt a la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments i Ens Locals Solidaris amb el Poble Sahrauí

La moció d'aprova per unanimitat de tots els grups.

 • Ple del mes d'abril

Sobrevingut: Punt presentat per ARA Vilassar, la CUP i el regidor no adscrit per aclarir els fets sobre l'espionatge a polítics independentistes per part del Govern espanyol.

S'aprova la moció amb 11 vots a favor (ARA Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i el regidor no adscrit) i 2 abstencions del PSC.

 • Ple del mes de maig

Punt 12: Moció en suport a les 12 encausades per tirar confeti al port de Palma presentada per la CUP, ARA Vilassar, Junts per Vilassar i el regidor no adscrit

S'aprova la moció amb 11 vots a favor d'ARA Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i el regidor no adscrit i 2 vots en contra del PSC.

Punt 13: Moció de suport als jutges de pau presentada per Junts per Vilassar, ARA Vilassar i el regidor no adscrit

S'aprova la moció amb 11 vots a favor (ARA Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i el regidor no adscrit) i 2 abstencions (PSC).

 • Ple del mes de juny

Punt 6: Moció per a l’aprovació del Manifest de l’Acord Social per l’Amnistia i l’Autodeterminació presentada per ARA Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i regidor no adscrit.

Punt 7: Compliment de l’acord sobre el 25% d’assignació en atenció primària, presentada per Junts per Vilassar i el regidor no adscrit.

Punt 8: Moció de condemna dels fets de Melilla i en defensa dels drets humans presentada pels grups de la CUP, ARA Vilassar, Junts per Vilassar i regidor no adscrit de condemna als fets de Melilla i la brutal violència policial espanyola i marroquina.

 • Ple del mes de setembre

Punt 9: Moció sobre el nou nomenament de membre del Patronat de la Fundació Hospital de Sant Pere per renúncia de la Sra. Ruth Ufano Adell. Presentada per Junts x Vilassar, CUP, PSC i el regidor no adscrit.

Els grups de l'oposició proposen el nomenament de Ferran Armengol Taurant com a representant de l'oposició al Patronat de la Fundació privada de l'Hospital de Sant Pere després de la renúncia de l'anterior representant. La moció s'aprova per unanimitat de tots els grups.

Sobrevingut: Moció per actuar de manera immediata i resoldre el conflicte dels nous horaris per l'ús de les entitats del Pavelló Poliesportiu Can Banús i per atendre i debatre la moció del CB Vilassar. Presentada per Junts x Vilassar, CUP, PSC i el regidor no adscrit.

S'aprova la moció amb 8 vots a favor (Junts x Vilassar, CUP, PSC i el regidor no adscrit) i 5 abstencions d'ARA Vilassar.

 • Ple del mes d'octubre

Punt 4: Inici d'expedient per a la formació del Reglament del procés dels pressupostos participatius de Vilassar de Dalt i constituir la Comissió d'Estudi per a la redacció de l'avantprojecte. Presentada per la CUP a la qual s'hi ha sumat Junts per Vilassar i el regidor no adscrit.

S'aprova per unanimitat de tots els grups municipal.

Punt 5: Moció per a l’aprovació d’un requeriment a l’Organització del Festival Revela’t. Presentada per Junts per Vilassar, la CUP i el regidor no adscrit.

La moció ha estat rebutjada amb els vots en contra d'ARA Vilassar i el PSC i els vots a favor de Junts per Vilassar, la CUP i el regidor no adscrit.

Punt 7: Moció d’impuls al municipalisme i la seva conciutadania presentada pel grup d'ARA Vilassar.

La moció s'aprova amb els vots a favor de tots els grups municipals

Sobrevingut: Moció presentada per Junts per Vilassar, la CUP, el PSC i el regidor no adscrit, en relació a l’acord de govern del ple municipal del  dia 24 de febrer de 2022 en que aquest va adquirir el compromís de restituir l’estètica original de la porta i façana històriques del cementiri de Vilassar de Dalt.

La moció s'aprova amb els vots a favor de Junts per Vilassar, la CUP, el PSC i el regidor no adscrit i l'abstenció d'ARA Vilassar.

 • Ple del mes de novembre

Punt 7: Moció de Junts per Vilassar i el regidor no adscrit sobre les ocupacions conflictives i delinqüencials.

La moció s'aprova amb 4 vots a favor (Junts x Vilassar i el regidor no adscrit), 7 abstencions (ARA Vilassar i PSC) i 2 vots en contra (CUP).

 • Ple del mes de desembre

Punt 5: Moció presentada pel grup de Junts i el regidor no adscrit per impulsar un fons extraordinari sobre l’energia per a ajuntaments i entitats públiques.

La moció s'aprova amb els vots a favor d'ARA Vilassar, de Junts per Vilassar, de la CUP i el regidor no adscrit, i el vot en contra del PSC.

PLENS 2021

 • Ple del mes de gener

Punt 5: Moció presentada per tots els grups municipals de condicions per l’alliberament de la C-32.

S'aprova per unanimitat.

Punt 6: Moció d'Ara Vilassar per a la reparació de la memòria dels vilassarencs deportats als camps de concentració d'extermini nazi amb motiu del Dia Internacional en Commemoració de les víctimes de l’Holocaust.

S'aprova per unanimitat.

Punt sobrevingut: Moció d'ARA Vilassar, la CUP i el regidor no adscrit, Joan Alfons Cusidó de suport al Conseller Bernat Soler davant la sentència emesa pel Tribunal Superior de Justícia que li demana un any i mig d'inhabilitació per permetre i col·laborar en la votació del referèndum quan era alcalde d'Agramunt.

Vots a favor: Ara Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i regidor no adscrit.

Abstencions: PSC

 • Ple del mes de febrer

Punt 7: Moció conjunta de tots els grups municipals sobre les armes nuclears i de suport al Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears.

S'aprova per unanimitat

Punt 8: Moció de suport a l’amnistia presentada per Ara Vilassar, Junts per Vilassar, la CUP i el regidor no adscrit.

Vots a favor: Ara Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i regidor no adscrit.

Abstencions: PSC

Punt 9: Moció de suport a Pablo Hasél

Vots a favor: Ara Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i regidor no adscrit.

Abstencions: PSC

 • Ple del mes de març

Moció del PSC per corregir el greuge entre noms masculins i femenins del nomenclàtor de Vilassar.

S'aprova per unanimitat

 • Ple del mes d'abril

Punt 4: Moció a favor del ple reconeixement dels drets de les persones trans* i en suport d’una llei trans estatal.

Vots a favor: Ara Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i regidor no adscrit.

Vots en contra: PSC

 • Ple del mes de maig

Punt 5: Moció presentada per l'equip de govern conjuntament amb la CUP per promoure la declaració d’Àrea amb mercat d’habitatge tens, segons la Llei 11/2020, de contenció de rendes de lloguer d’habitatges.

Vots a favor: Ara Vilassar, CUP, PSC i regidor no adscrit.

Vots en contra: Junts per Vilassar

Punt 8: Moció presentada per tots els grups municipals d'adhesió a la Xarxa de Voluntariat Ambiental.

S'aprova per unanimitat

Punt sobrevingut: Moció de Junts per Vilassar, la CUP i regidor no adscrit per actuar sobre la Fundació Hospital de Sant Pere.

Vots a favor: Junts per Vilassar, CUP i regidor no adscrit

Vots en contra: Ara Vilassar i PSC

Punt sobrevingut: Moció de Junts per Vilassar, la CUP i regidor no adscrit per a la reducció de tarifes de l’Escola Bressol can Roura.

Vots a favor: Junts per Vilassar, CUP i regidor no adscrit

Vots en contra: Ara Vilassar

Abstencions: PSC

 • Ple del mes de juny

???Punt 3: Moció presentada per ARA Vilassar, Junts per Vilassar i el Regidor no adscrit d'adequació dels formularis administratius de l’Ajuntament a la Llei 11/2014, del 10 d’octubre, per garantir el dret de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

S'aprova per unanimitat. 

Punt 4: Moció presentada conjuntament per ARA Vilassar, Junts per Vilassar, PSC i el Regidor no adscrit per la Celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura 2021

S'aprova per unanimitat. 

Punt sobrevingut: Moció presentada per Ara Vilassar, Junts per Vilassar, la CUP i PSC pel nomenament d’interventor tècnic per part de l’Ajuntament per a la intervenció de la concessió administrativa del Servei municipal d’abastament d’aigües.

S'aprova per unanimitat.

Punt sobrevingut: Moció presentada per Ara Vilassar, Junts per Vilassar, la CUP i PSC pel nomenament d’interventor tècnic per part de l’Ajuntament per a la intervenció de la concessió administrativa del Servei públic municipal de clavegueram.

S'aprova per unanimitat.

 • Ple del mes de juliol

Punt 8: Moció del PSC per garantir el servei de pediatria al Centre d’Atenció Primària del nostre municipi.

El grup del PSC demana retirar la moció de l'ordre del dia. Hi voten a favor de la retirada tots els grups excepte Junts per Vilassar i el regidro no adscrit.

 • Ple del mes de setembre

Punt 4: Moció presentada per la CUP i el regidor no adscrit a favor de la declaració institucional per l’aixecament del bloqueig polític, econòmic, comercial i financer per part dels Estats Units d’Amèrica contra Cuba, per tal que sigui substanciada davant el ministeri de relacions exteriors i el govern de l’Estat Espanyol.

S’aprova amb 10 vots a favor (CUP, el regidor no adscrit, ARA Vilassar i PSC) i 3 abstencions (Junts per Vilassar). 

Punt 5: Moció sobre l’escalada de preus de l’electricitat presentada per ARA Vilassar, Junts per Vilassar, la CUP i el regidor no adscrit.

S’aprova amb 10 vots a favor (CUP, el regidor no adscrit, ARA Vilassar i PSC) i 3 abstencions (Junts per Vilassar). 

 • Ple del mes d'octubre

No es presenta cap moció.

 • Ple del mes de novembre

???Punt 7: Moció de la CUP, Junts x Vilassar i el regidor no adscrit en suport a l’Arnau Móra i els 7 del 30G

S'aprova amb 11 vots a favor (CUP, Junts x Vilassar, el regidor no adscrit, ARA Vilassar) i 2 abstencions (PSC). 

 • Ple del mes de desembre

Punt 5: Moció en defensa de l’ús de la llengua catalana.

Moció de Junts per Vilassar amb el suport d'ARA Vilassar, la CUP i el Regidor no adscrit en defensa del català amb propostes com la de refermar el compromís de lAjuntament envers la llengua i la identitat catalana, com a element clau per a la cohesió.

La moció s'aprova amb els vots a favor d'ARA Vilassar, Junts per Vilassar, la CUP i el Regidor no adscrit i els vots en contra del PSC.

Punt 6: Moció perquè es destini una subvenció finalista extraordinària i urgent a Càrites per a la compra d’aliments amb motiu de la pandèmia.

Moció presentada pel Regidor no adscrit per destinar de manera extraordinària i urgent per ser efectiva abans del 24/12/2021 el pagament de la quantitat de 8.656,02€ a Càritas en motiu de l’increment de necessitats pels nous brots de la pandèmia de la Covid-19.

La moció s'ha desestimat després que la regidora d'Atenció Social, Carme Terradas, hagi explicat que aquest any ja s'ha incrementat la subvenció a Càritas quan ho han necessitat i que aquests dies estan en contacte amb l'entitat per resoldre les mancances que puguin tenir. 

La moció ha tingut els vots en contra d'ARA Vilassar i PSC, les abstencions de Junts per Vilassar i la CUP, i el vot a favor del Regidor no adscrit. 

Moció d'urgència: Moció en suport a les diputades Eulàlia Reguant i Pau Juvillà davant la nova ofensiva judicial.

Moció presentada per la CUP, ARA Vilassar, Junts per Vilassar i el Regidor no adscrit.

El passat 14 de desembre el TSJC va condemnar el diputat de la CUP i secretari tercer de la Mesa del Parlament, Pau Juvillà,  per desobediència a 6 mesos d’inhabilitació i a una pena multa de 1080 euros.

D'altra banda, aquesta setmana s'ha conegut que el Tribunal Suprem ha decidit obrir judici oral contra la diputada Eulàlia Reguant per haver-se negat a respondre les preguntes de l’acusació del partit polític VOX durant els judicis contra el procés d’autodeterminació, quan era testimoni del president d’Òmnium Cultural Jordi Cuixart. Demanen a Reguant sis mesos de presó, que li pot comportar la inhabilitació per l’exercici del càrrec de diputada per un delicte de desobediència greu.

La moció s'aprova per unanimitat de tots els grups. 

PLENS 2020

 • Ple del mes de gener

Punt 10: Moció de l’AMI i de l’ACM de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central respecte del M.H. President de la Generalitat Quim Torra i l’eurodiputat Oriol Junqueras.

Vots a favor: Ara Vilassar, Junts per Vilassar, la CUP i el regidor no adscrit

Vots en contra: PSC

Punt sobrevingut: Moció d'urgència presentada pel regidor no adscrit Joan Alfons Cusidó per retornar el cos de l'Andreu Vidal Gil a Vilassar ja que després de morir va ser enterrat a Mataró.

Es retira la moció abans de la votació

 • Ple del mes de febrer

Punt 5: Moció de Junts per Vilassar per a la col•locació d’una placa en memòria del Sr. Andreu Vidal i Gil.

S'aprova la moció per unanimitat  

Punt 6: Moció de Junts per Vilassar amb motiu de la decisió de retirar l'acta de diputat del president Quim Torra.

Vots a favor: Junts per Vilassar, CUP i regidor no adscrit

Abstencions: ARA i PSC

Punt 7: Moció del PSC amb motiu del Dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Es retira de l'ordre del dia

Punt afegit: Moció conjunta per la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

S'aprova per unanimitat  

Punt sobrevingut: Moció de Junts per Vilassar i la CUP per reactivar el Grup de treball d'autobusos.

Vots a favor: Ara Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i PSC

Vots en contra: regidor no adscrit

 • Ple extraordinari del mes de maig

Punt 4: Mocions de Junts per Vilassar per demanar la flexibilització de les regles fiscals amb la finalitat d’augmentar la capacitat pressupostària del món local i  sobre la modificació de la Llei Orgànica 2/2012, de 27 d’abril, d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.

Es retiren les dues mocions, la 4 i la 5, per presentar-ne una de conjunta de tots els grups municipals per demanar la derogació de la Llei Orgànica d'Estabilitat Pressupostària a fi d'augmentar l'autonomia i la capacitat pressupostària del món local.

Punt 6: Moció de Junts per Vilassar, oberta a tots els grups, sobre la destinació de les retribucions dels regidors per assistència al Ple de març.

S'aprova per unanimitat

Punt 7: Moció de Junts per Vilassar, oberta a tots els grups, sobre modificació pressupostària.

El Ple aprova incloure una esmena a la totalitat d'aquesta moció amb els vots a favor d'Ara Vilassar, la CUP i el PSC i els vots en contra de Junts per Vilassar i el regidor no adscrit.

El text definitiu s'aprova de la següent manera:

Vots a favor: Ara Vilassar i PSC

Vots en contra: Junts per Vilassar i regidor no adscrit

Abstencions: CUP

 • Ple del mes de maig

No es van presentar mocions

 • Ple del mes de juny

No es van presentar mocions

 • Ple del mes de juliol

Punt 4: Moció d'Ara Vilassar i el PSC en suport de les energies renovables i per a la implantació de criteris d'integració paisatgística, protecció agrícola i d'equilibri territorial al Decret 16/2019.

S'aprova per unanimitat

Punt sobrevingut: Moció de Junts per Vilassar per reforçar la informació referent a l'evolució de la Covid-19 a Vilassar de Dalt.

S'aprova per unanimitat

 • Ple del mes de setembre

Punt 4: Moció de la CUP per designar el carrer de Guillem Agulló i Salvador.

Vots a favor: Ara Vilassar, Junts per Vilassar, la CUP i regidor no adscrit

Abstencions: PSC

Punt 6: Moció de Junts per Vilassar per controlar la salubritat i seguretat de les cases ocupades il•legalment.

Vots a favor: Junts per Vilassar i regidor no adscrit

Vots en contra: Ara Vilassar, la CUP i el PSC

 • Ple del mes d'octubre

Punt 7: Moció per establir condicions bàsiques per als convenis amb subvenció finalista entre l’Ajuntament de Vilassar de Dalt i entitats culturals.

Es deixa sobre la taula

 • Ple del mes de novembre

Punt 4: Moció de tots els grups i del regidor no adscrit, en defensa de la unitat de la llengua catalana.

S'aprova per unanimitat

Punt 7: Moció de Junts per Vilassar i el regidor no adscrit per establir i/o modificar les condicions bàsiques de les subvencions amb lliure concurrència i per als convenis amb subvenció directa i finalista entre l’Ajuntament de Vilassar de Dalt i entitats culturals.

S'aprova per unanimitat

Punt 8: Moció de la CUP per a la recuperació i reactivació del sector dels espectacles i els esdeveniments a Vilassar de Dalt.

S'aprova per unanimitat

 • Ple del mes de desembre

Moció d’Ara Vilassar, a iniciativa de Jovent Republicà de Vilassar de Dalt, per prendre mesures per evitar l’addicció al joc.

S'aprova per unanimitat

 

 

Vídeos

Ple ordinari de 27 de maig de 2021

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10-05-2024 09:02