Festes i fires


Aplec de la Sardana

Aplec de la Sardana
Tercer diumenge de març

Durant tot un dia, Vilassar de Dalt està immers en la cultura catalana a través de la sardana. L´aplec compta també amb una fira d´artesans. Ho organitza el Grup Sardanista de Vilassar de Dalt.

Arribada de la Flama del Canigó - San Joan

Arribada de la Flama del Canigó - San Joan
22 i 23 de juny

Tal i com mana la tradició, la flama arribada des de la Muntanya del Canigó encén la foguera de Sant Joan.

Cavalcada de Reis

Cavalcada de Reis
5 de gener

Ses Majestats els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, arriben a Vilassar de Dalt i tota la mainada els acompanya amb fanalets pels carrer de la Vila.

Diada de Sant Jordi

Diada de Sant Jordi
22 i 23 d'abril
Biblioteca i Plaça de la Vila

Celebració de la Diada de Sant Jordi amb la revetlla el dia 22 al vespre a la Biblioteca i la fira de Sant Jordi a la Plaça de la Vila durant tot el dia 23. A més, activitats escolars i per a tots els públics durant tota la jornada.

Diada Nacional de Catalunya

Diada Nacional de Catalunya
10 de setembre al vespre
Plaça Onze de Setembre

Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb la participació de les autoritats locals i partits polítics que se celebra a la plaça Onze de Setembre.

Festa de Sant Antoni

Festa de Sant Antoni
17 de gener

Coincidint amb el dia de Sant Antoni Abat, Vilassar de Dalt es vesteix de festa per celebrar aquesta diada amb els Tres Tombs organitzat per la Comissió de Sant Antoni.

Festa Major dels Sants Genís

Festa Major dels Sants Genís
Del 24 al 27 d'agost

A finals d´agost Vilassar de Dalt celebra la Festa Major dels Sants Genís. Durant quatre dies podeu gaudir dels balls de tarda i nit, dels àpats a la fresca i d'altres actes com els correfocs, els gegants o la sindriada.

Festa Major dels Sants Màrtirs

Festa Major dels Sants Màrtirs
Del 28 d'abril a l'1 de maig

L'Obertura de les relíquies dels Sants Màrtirs i la renovació del Vot de Poble són els actes més significatius de la Festa Major d'abril.

Festival Revela't

Festival Revela't
Darrer cap de setmana de maig

L'únic festival de fotografia analògica del món a Vilassar de Dalt. Xerrades, tallers, exposicions, mercat i les activitats més diverses relacionades amb la fotografia analògica.
Tota la informació clicant aquí.

Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia
Segon o tercer cap de setmana de desembre

L'Associació de Veïns del Barri de Can Salvet organitza cada any la Fira de Santa Llúcia que omple de parades de Nadal la Riera Salvet i els seus voltants. La fira també compta amb el cagatió i la visita del Patge Reial.

Fira del Bolet i la Natura

Fira del Bolet i la Natura
Finals d'octubre

L´Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt organitza cada any un dels actes més concorreguts de la Vila: la Fira del Bolet i la Natura que compta amb la tradicional exposició de bolets al Museu de can Banús, el tastet de bolets i l´entrega del Bolet d´Or i la fira del Bolet.

Jornades contra el càncer

Jornades contra el càncer
Primer cap de setmana de juny

Al llarg de tot un cap de setmana el parc de can Rafart s´omple de propostes per col·laboració contra el càncer: exhibicions de ball, espectacles infantils, concerts i àpats populars o el tradicional mercadillo d'articles diversos. Ho organitza l´Associació Vilassar de Dalt contra el Càncer.

Megadiada de Can Salvet

Megadiada de Can Salvet
11 de setembre

Una festa que té lloc al barri de can Salvet per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Durant tot un dia es fan activitats pels més petits: inflables, espectacles infantils, xocolatada... Ho organitza l´Associació de Veïns de can Salvet.

Rua de carnestoltes

Rua de carnestoltes
Febrer - Març

Vilassar de Dalt celebra la gran festa del Carnestoltes amb una rua de disfresses pels carrers del municipi.

Trobada de puntaires

Trobada de puntaires
Finals d'abril

Més de 500 puntaires es congreguen a Vilassar de Dalt per mostrar en directe l´art de fer puntes de coixí. Ho organitza l´Associació de Puntaires.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22-10-2020 17:01