Un mes de la nova RVD

Última revisió 13-02-2023 13:48
13/02/2023

Coincidint amb la celebració del Dia mundial de la Ràdio, Ràdio Vilassar de Dalt arriba al primer mes als nous estudis amb 11 programes i ja prepara l'estrena de 5 propostes noves més.

En les primeres quatre setmanes d'activitat als nous estudis del Camí de Mataró, Ràdio Vilassar de Dalt ha renovat la graella de programació amb fins a 11 programes, 8 d'ells estrenes, i l'emissió de 2 especials relacionats amb el Dia per a l'eliminació de la violència envers les dones i el Dia mundial de la dona i la nena a la ciència, a més de l'emissió del Ple municipal. Els podcasts, una de les apostes de l'emissora municipal per aquesta nova temporada, sumen ja 631 reproduccions a través del web radiovilassardedalt.cat.

La revitalització de Ràdio Vilassar de Dalt, però, no s'acaba aquí. En les properes setmanes es prepara l'estrena de 5 programes nous. Es tracta d'El pedrís, P de poesia, Aperitiu bibliotecari, Resignació i molta missa i Tot és possible, tots ells propostes vilassarenques al voltant de temes com la literatura, la poesia, l'actualitat, o la conversa. Podràs descobrir tots els detalls dels nous programes al Facebook i l'Instagram de Ràdio Vilassar de Dalt!