Coronavirus


Informació actualitzada COVID-19

El coronavirus és un tipus de virus que circula entre els animals però alguns d’ells també poden afectar a éssers humans i poden causar problemes respiratoris que majoritàriament produeixen simptomatologia lleu. El coronavirus SARS-CoV-2 és un nou tipus de coronavirus que pot afectar les persones i que es va detectar per primera vegada el desembre de 2019 a la ciutat de Wuhan, província de Hubei, a la Xina. Majoritàriament, en un 80% dels casos només produeix símptomes lleus respiratoris.

Enllaços

La matinada del dissabte 8 de maig al diumenge 9 finalitza l'estat d'alarma i deixar d'haver-hi confinament nocturn, però es mantenen els grups màxims de sis persones en trobades i reunions socials. També desapareix el tancament perimetral de Catalunya. Una altra novetat és que els restaurants i les activitats culturals i esportives podran obrir fins les 23h. Això vol dir que es podran tornar a servir sopars, però amb les condicions de distància i de màxim 4 persones per taula (si no s'és grup bombolla) que ja hi havia vigents fins ara pels dinars.

Tota la informació en aquest enllaç.


 

 

L'Ajuntament NO atén cap gestió sense cita prèvia. La podeu demanar al 93 753 98 00 o a través del web municipal. També teniu el registre electrònic disponible les 24 hores del dia. També posem a la vostra disposició un servei d’assistència en la tramitació electrònica que us ajudarà a realitzar els tràmits electrònics. Per fer-lo servir truqueu al 930 267 225 (de 8h a 20h) o envieu un correu electrònic a: oac360@vilassardedalt.cat.

Regidories relacionades

Tot el que has de saber
Tot el que has de saber
Responsabilitat
Responsabilitat
Telèfon Serveis socials
Telèfon Serveis socials
Restaurants
Restaurants
Comerç a domicili
Comerç a domicili