S'obre la convocatòria per sol·licitar ajuts per casals d'estiu i colònies 2022

Última revisió 20-04-2022 10:53
18/04/2022

L'Ajuntament obre la convocatòria per sol·licitar ajuts econòmics per casals d'estiu i colònies que es porten a terme durant les vacances escolars. Les sol·licituds es poden presentar del 4 al 26 d'abril.

Des de la regidoria d’Atenció Social s’han aprovat les bases de les beques per a casals d’estiu i colònies de l’estiu 2022. L’objectiu de la convocatòria és facilitar l'assistència a casals i/o colònies durant el període de vacances escolars d’estiu dels nens i nenes en edat escolar de Vilassar de Dalt. Amb aquestes beques, l'Ajuntament ofereix la possibilitat a tots els menors de participar en activitats de lleure de qualitat durant les vacances escolars i evitar així la seva exclusió en activitats de lleure infantil i juvenil.

Aquests ajuts van destinats a menors empadronats a Vilassar de Dalt fins als 16 anys d’edat. Les sol·licituds es podran realitzar entre 4 i el 26 d’abril, ambdós inclosos; i a causa de la situació de crisi sanitària, i per tal de minimitzar els contactes socials, es prioritzarà la recepció de sol·licituds de manera telemàtica.

En casos excepcionals es podrà fer de manera presencial a l'OAC (plaça de la Vila 2), sempre amb cita prèvia, que podeu sol·licitar al 93 753 98 00 o en aquest enllaç.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar als Serveis Socials municipals al 93 750 90 16.

Podeu consultar les bases, els documents a presentar i la documentació que cal acreditar als documents adjunts en aquesta notícia.

Recordeu que es molt important presentar bé la sol·licitud omplint correctament els 4 documents i aportant la documentació acreditativa.

o   Bases.

o   Sol·licitud  (4 annexos a omplir)

o   Full de documentació acreditativa

Beques d'estiu 2022
Beques d'estiu 2022