Després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia, diumenge 28 de novembre, es va tornar a celebrar la cursa infantil MiniTrail que organitza el C.E. Sensacions, i que va aplegar més de 150 participants d’entre 3 i 15 anys.

">

Més de 150 nens i nenes participen a la MiniTrail 2021

Última revisió 29-11-2021 12:32
29/11/2021

El parc de can Rafart va ser el punt de trobada dels corredors i corredores de la sisena MiniTrail, una cursa infantil que vol promoure l'esport entre el més petits i el respecte per la muntanya tot endinsant-los en el món del trail.

El C.E. Sensacions, amb el suport d’una vintena d’empreses i comerços, de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt i de més d’una vintena de voluntaris, va organitzar aquesta nova edició que, com en anys anteriors, oferia diferents distàncies segons l'edat dels participants.

Minuts abans de les 10 del matí, i després de recollir la bossa d'obsequis i el dorsal, els corredors i corredores de les curses més exigents, les de 5km i 6km, es col•locaven a la línia de sortida per iniciar un recorregut que els portaria fins a les roques de can Boquet o fins a la roca de la Granota segons la distància escollida. Tot seguit, es va donar el tret de sortida a la cursa dels més petits que van haver de córrer 400m per dins el parc i van tancar les sortides els nens i nenes de 6 a 8 anys que van haver de córrer 1.200 metres per dins el parc i també per carrer exteriors. Tot plegat enmig de l'expectació i els crits d'ànims dels familiars i amics que omplien el recorregut i la línia de meta.

En acabar la cursa tots els participants van rebre una medalla de reconeixement i un bon esmorzar gràcies a la col•laboració de la pastisseria Maria Teresa, Fruites Campins i supermercat El Nen.

Abans de tancar una nova edició que ha estat tot un èxit, es va fer el lliurament dels trofeus als tres primers classificats i classificades de cada categoria d'edat.