La Temporada de Clàssica s'estrena amb un concert a Can Rafart

Última revisió 05-09-2022 13:00
05/09/2022

El Parc de Can Rafart va ser l'escenari de luxe pel concert de presentació de la Temporada de clàssica de La Massa Teatre aquest diumenge al vespre.

400 persones van omplir, aquest diumenge al vespre, el Parc de Can Rafart per inaugurar la nova Temporada de clàssica de La Massa Teatre. L'Orquestra Simfònica Sant Cugat, sota la batuta de Salvador Brotons, va oferir un concert farcit de peces populars i reconeixibles que van combinar amb propostes més innovadores, com una peça per a orquestra i guitarra elèctrica interpretada pel compositor i guitarrista Oriol Saltor. 

L'alcaldessa, Carola Llauró i Toni Oliva, membre de La Massa CCV, van presentar el concert i tota la temporada de música clàssica. La temporada comptarà amb diverses formacions musicals que interpretaran música d'èpoques i estils ben variats, incloent, per primera vegada, la música antiga amb perspectiva històrica el proper 27 de novempre amb la formació 3 Nations Ensembre. Després del concert, la vetllada va acabar amb una copa de vi de la DO Alella. 

Aquest concert va servir de presentació d'una temporada de concerts que començarà el proper 30 d'octubre amb el Rèquiem de Fauré a càrrec de la Simfònica Sant Cugat i que s'allargarà fins al 23 d'abril amb un total de 7 propostes.

Et pot interessar