Horrorland es trasllada a l'Illa Fantasia

Última revisió 08-07-2021 16:58
08/07/2021

El parc aquàtic Illa Fantasia serà el nou escenari d'Horrorland, el parc del terror, que es trasllada al Maresme en la seva tercera edició. 


La tercera edició d’Horrorland ja està en marxa. El complex d’oci centrat en el món del terror tornarà a obrir portes el proper 15 d’octubre i ho farà a Vilassar de Dalt, a les instal·lacions del parc aquàtic Illa Fantasia. El parc, que oferirà una oferta 100% nova, obrirà durant 11 dies amb un aforament limitat i respectant els grups bombolla a l’hora d’accedir a les diferents experiències. Durant els dies d’obertura, Horrorland donarà feina a 170 persones.
 
La nova ubicació del parc de terror Horrorland neix amb l’objectiu d’esdevenir un referent internacional del món del terror oferint una oferta variada d’activitats al llarg de tot l’any. Horrorland obrirà durant la temporada de Halloween però la resta dels mesos d’hivern, primavera i estiu, l’espai es convertirà en un macro-complex d’escape room i altres experiències relacionades amb l’oci i el terror. Els dos parcs d’oci, l’aquàtic i el del terror, conviuran compartint instal·lacions depenent de la temporada.
 
Atraccions i espectacles renovats
El nou espai ha permès a l'equip d'Horrorland crear des de zero totes les experiències i atraccions del parc. Per això, aquesta temporada Horrorland estrenarà 6 haunted houses (passatges del terror) de temàtiques variades, presentarà una animació itinerant de carrer i espectacles de nova creació repartits per diferents punts del parc. Els visitants també podran gaudir de la zona de jocs, la botiga oficial del parc, punts de restauració, fer-se fotografies amb els personatges i provar el nou “Sustomatón”. Aquesta temporada el parc només obrirà 11 dies durant els mesos d’octubre i novembre amb un aforament limitat de 1500 persones al dia. 
 
Parc segur. Venda d’entrades per grups bombolla
El nou emplaçament té capacitat per a 8000 persones, però en aquesta edició es limitarà a 1500 per garantir la seguretat dels usuaris i aconseguir una immersió total dels visitants.
 
S’ha modificat el sistema de venda d’entrades per garantir el distanciament social i vetllar per la seguretat tant de visitants com de treballadors. Per això, els tiquets d’accés es comercialitzaran per grups. A nivell operatiu, aquest fet implica que la totalitat del grup entrarà dins de cada atracció de manera única i exclusiva garantint la distància social i oferint una experiència 100% immersiva i personalitzada mai no viscuda fins al moment.

Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar al web d'Horrorland.