Èxit del primer concurs de decoració floral de Vilassar de Dalt

Última revisió 14-05-2021 12:02
13/05/2021

Aquest dimarts es va fer entrega dels premis a les persones i entitats guanyadores del primer concurs Vilassar Florida que convidava els vilassarencs i vilassarenques a decorar amb motius florals edificis i carrers de la vila.

El jurat del concurs Vilassar Florida, format per persones de la vila i professionals de la flor i la planta, va reconèixer un total de 9 participants de les tres categories en què es dividia el certàmen. En la categoria A (balcons, finestres, portals, patis i jardins, participant a títol individual) Francisco Abad va rebre el primer premi, es van atorgar dos segons premis a Marta Loyo i Martina Wic, mentre que el tercer premi va ser per Vanessa Roca. En la categoria B (conjunt d’espais veïnals que incloguin balcons, finestres, patis i jardins, participant com a col.lectiu o AVV), van rebre el primer premi els veïns del Passatge del Carme i el Encarnación Richarte el segon. Finalment, en la categoria C (entitats i comerços amb aparadors o espais que donin a la via pública) els primer premi va ser per l'AFA de l'Escola Immaculada, el segon per la Fundació Catalonia i el tercer per can Baylach.

En un acte celebrat a l'Ajuntament amb totes les mesures sanitaries, els participants van recollir els diplomes i les targetes de compra pels comerços del poble. Tant participants com organització es van mostrar satisfets amb la primera edició del concurs que continuarà l'any que ve amb la voluntat d'estendre la decoració primaveral encara a més punts del municipi.