El 8 de març a Vilassar

Última revisió 06-03-2024 13:12
01/03/2024

Un programa d'activitats entre el 4 i el 17 de març servirà per commemorar el Dia internacional de les dones a Vilassar de Dalt.

‘The unfinished human manifesto’, una proposta de la drtamaturga i directora Lali Álvarez, donarà el tret de sortida a les commemoracions. Es tracta d’un espai de trobada, de recopilació d’idees, de reivindicacions, d’experiències, per fer un retrat simbolic de les dones que del nostre poble. La instal·lació es trobarà als jardinets Sant Jordi les tardes de la setmana que ve i a la Plaça de la Vila el dia 8 de març.

La programació continuarà el divendres 8 de març amb la segona edició de la Fira d’oficis amb mirada de dona i la lectura del manifest a la Plaça de la Vila. El mateix dia 8 de març a la tarda podreu escoltar l'especial 8M a Ràdio Vilassar de Dalt. El dimecres 13 tindrà lloc a l'Espai La Massa, la conferència 'La dona al 1880. Vilassar i la societat femenina de l'època' a càrrec de la historiadora Laura Sancliment i Solé. El dijous 14 podeu assistir a la xerrada sobre la Llei de garantia de llibertats sexuals 'Llei només sí és sí' a Les Escoles, mentre que el diumenge 17 al migdia l'itinerari guiat 'La dona obrera a Vilassar' tancarà el programa d'actes del 8M 2024. 

Paral·lelament, l'Espai Jove dedicarà una especial atenció a la jornada amb reivindicacions i activitats a través de les xarxes socials.