Ràdio Vilassar de Dalt tanca la seva primera temporada als nous estudis

Última revisió 29-06-2023 11:42
29/06/2023

Després de la represa de les emissions als nous estudis de Can Robinat, Ràdio Vilassar de Dalt ha tancat la temporada, aquest mes de juny, amb 18 programes a la graella i més de 4.000 reproduccions de podcasts.

Més d’una vintena de col·laboradors i col·laboradores amb el suport del Departament de Comunicació han fet que la temporada d’arrencada de Ràdio Vilassar de Dalt als nous estudis de Can Robinat hagi estat un èxit. Des del mes de gener s’han anat incorporant nous propostes a la graella fins a tancar aquest mes de juny amb 18 programes, a banda de les emissions del plens i programes especials com ara el Dia internacional de les dones, el Dia internacional de la dona i la nena a la ciència o el 25N. D’altra banda, també  s’ha recuperat l’activitat “La ràdio surt al carrer” per la Festa Major dels Sants Màrtirs.

Pel que fa a les xifres d’oients, en el darrer mes l’emissora ha tingut 157 oients actius, 2.761 hores escoltades en directe, 3.653 reproduccions de podcasts a través del web radiovilassar.cat i 762 reproduccions de podcasts per Spotify.

En aquesta nova etapa, Ràdio Vilassar de Dalt torna a garantir una emissió ininterrompuda durant les 24 hores del dia gràcies a un nou acord de col·laboració amb Catalunya Ràdio. D'aquesta manera, entre les 20 h i fins les 12 h del dia següent es pot seguir el contingut de Catalunya Ràdio a través del 97.4FM o per streaming.

Ara l'emissora, tanca la temporada i torna amb més propostes radiofòniques a partir del 12 de setmebre. Tot i això podeu recuperar els diferents podcasts dels programes al web radiovilassar.cat.