L'alumnat de Vilassar participa a la primera Jornada esportiva escolar del curs

Última revisió 19-12-2023 11:05
19/12/2023

L'alumnat de 6è de les tres escoles del municipi van participar aquest divendres 15 de desembre a la Jornada Esportiva Escolar al Pavelló de Can Banús.

La primera Jornada esportiva escolar del curs va tenir lloc el divendres 15 de desembre al matí al Pavelló de Can Banús i va comptar amb la participació de l'alumnat de 6è de cicle superior de primària de les escoles Francesc Macià, La Nova Immaculada i Sant Jordi. En aquesta ocasió els i les participants van gaudir d’una jornada esportiva rebent guardons dels professors/es d’educació  física i  la regidora d’Educació de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, Carme Terradas i Saborit.

Les jornades esportives escolars són unes trobades esportives que es duen a terme amb la participació dels tres centres escolars de Vilassar de Dalt que imparteixen Educació Primària i que tenen lloc a final de cada trimestre amb els nens i nenes de 6è de primària. Les modalitats esportives que s’hi practiquen han anat variant al llarg dels anys per tal d’innovar i fugir dels esports majoritaris més competitius i amb els rols de gènere més definits. Aquesta activitat té com a objectius la promoció de la pràctica esportiva com a hàbit saludable i espai de socialització; el coneixement i l'acceptació de les normes de joc; i la relació i coneixença amb altres nois i noies de la mateixa edat del poble.

 

Et pot interessar