Carola Llauró, reelegida alcaldessa de Vilassar de Dalt

Última revisió 20-06-2023 12:44
19/06/2023

Carola Llauró, candidata d'ARA Vilassar, va ser investida alcaldessa amb el suport dels 6 regidors i regidores aconseguits per la seva formació. Llauró inicia el seu segon mandat al capdavant de l'Ajuntament.

El passat dissabte 17 de juny, la sala de plens de l'Ajuntament es va omplir de gom a gom per seguir el ple d'investidura i la nova composició del consistori per al proper mandat 2023-2027.

 L'acte va començar amb la constitució de la mesa d'edat formada per Ferran Armengol (Junts) i Vanessa Solé (ARA Vilassar) i la presa de possessió del càrrec per part dels nous regidors i regidores electes: 6 d'ARA Vilassar – Carola Llauró, Carme Terradas, Sergi Igual, Vanessa Solé, Carles Corbalán i Anna Folch- ; 3 de Junts per Vilassar – Ruth Ufano, Ferran Armengol i Joan Parra - ; 2 de la CUP – Jesús Sánchez, Teia Álvarez- ; 1 del PSC – Maria Àngels Bosch-  i 1 del PP – Glòria Aymerich- .

Tot seguit, Carola Llauró va ser escollida alcaldessa de la vila després de rebre a mà alçada els 6 vots del seu grup i inicia, així, el seu segon mandat com a alcaldessa de Vilassar de Dalt.