La Cavalcada de Reis arriba, aquest any, renovada i inclusiva. Per primera vegada, i sumant-se a la campanya de l'organització Mamas G Club, l'Ajuntament impulsa una cua inclusiva perquè els infants amb diversitat funcional puguin fer entrega de la carta als Reis d'Orient i gaudir de la nit més màgica de l'any amb tota normalitat.

">

Vilassar prepara la Cavalcada de Reis més inclusiva

Última revisió 12-02-2021 15:05
20/12/2019

Cavalcada de ReisLa Cavalcada de Reis arriba, aquest any, renovada i inclusiva. Per primera vegada, i sumant-se a la campanya de l'organització Mamas G Club, l'Ajuntament impulsa una cua inclusiva perquè els infants amb diversitat funcional puguin fer entrega de la carta als Reis d'Orient i gaudir de la nit més màgica de l'any amb tota normalitat.

La Cavalcada de Reis 2020 ja està a punt i aquest any arriba amb novetats i sorpreses. D'entre les que es poden explicar, destaca la creació d'un servei de correu reial a la Plaça de la VIla on els nens i nenes podran registrar les seves cartes abans d'entregar-les a un dels Reis d'Orient. La cavalcada d'aquest any també comptarà, per primera vegada, amb una cua inclusiva per garantir l'accés de nens i nenes amb diversitat funcional a l'entrega de cartes a la Plaça de la Vila.

Les famílies que vulguin acollir-se a la cua inclusiva cal que ho sol·licitin a l'OAC abans del 30 de desembre o que presentin l'acreditació corresponent al responsable de la cua. Trobareu tota la informació de la campanya al web mamasg.es

Com sempre, la Cavalcada de Reis començarà a l'Hospital de Sant Pere a les 18.00 h. després que els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar visitn els avis i àvies. La rua recorrerà els carrers de Vilassar de Dalt durant tota la tarda per arribar, a les 19.30 h a la Plaça de la Vila on s'adreçaran a tots els vilassarencs i vilassarenques i rebran les claus de totes les cases de Vilassar de mans de l'alcaldessa i les cartes de tots els infants.