El passat 13 de juny es va celebrar, com ja és habitual, la festa de la gent gran. Un esdeveniment que vol retre homenatge als àvis i àvies del municipi i felicitar personalment a tots aquells que compleixen els 90 anys. La festa va estar presidida pel nou alcalde de Vilassar, Xavier Godàs. 

">

L'Ajuntament homenatja la gent gran de Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:07
15/06/2011

Festa homenatge a la gent granEl passat 13 de juny es va celebrar, com ja és habitual, la festa de la gent gran. Un esdeveniment que vol retre homenatge als àvis i àvies del municipi i felicitar personalment a tots aquells que compleixen els 90 anys. La festa va estar presidida pel nou alcalde de Vilassar, Xavier Godàs. 

Festa homenatge a la gent granLa festa d'homenatge, organitzada per la regidoria de Serveis Socials i el Patronat de la Vellesa, va aplegar unes 400 persones al poliesportiu municipal de can Banús. Com ja és tradicional l'Ajuntament va homenatjar amb una placa commemorativa a tots els àvis i àvies que enguany compleixen els 90 anys.

Després del dinar de germanor, l'àvia i l'avi de més edat van tallar el pastís en presència del nou alcalde, Xavier Godàs i de la nova regidora, Maria Lluïsa Ruhí. També els acompanyaven l'exregidora de Serveis Socials, Ana Marín i Mossèn Jordi Gutiérrez. Festa homenatge a la gent gran

Festa homenatge a la gent gran

Festa homenatge a la gent gran

Festa homenatge a la gent gran

La festa va concloure amb l'actuació del grup Il·lusions i ball de fi de festa.