Una setantena de joves van participar, el divendres 8 de juliol, a la tercera Gymkana nocturna organitzada per les regidories de joventut de Vilassar de Dalt i Cabrils.

">

Més de 70 joves participen a la 3a Gymkana Nocturna

Última revisió 12-02-2021 16:07
14/07/2011

Gymkana 2011Una setantena de joves van participar, el divendres 8 de juliol, a la tercera Gymkana nocturna organitzada per les regidories de joventut de Vilassar de Dalt i Cabrils.

Gymkana 2011La gymkana va començar a Can Barba, a Cabrils amb un berenar i les primeres proves van transcórrer per diversos espais del poble veí.

Després de traslladar-se a Vilassar, els participants van acabar el recorregut al parc de Can Rafart on, entre altres proves van haver de tirar-se per un tobogan creat en un dels marges del parc, o pescar pilotes dins el llac.

La gymkana va començar a Can Barba, a Cabrils amb un berenar i les primeres proves van transcórrer per diversos espais del poble veí. Després de traslladar-se a Vilassar, els participants van acabar el recorregut al parc de Can Rafar on, entre altres proves van haver de tirar-se per un tobogan creat en un dels marges del parc, o pescar pilotes dins el llac. L’activitat va finalitzar amb un sopar al mateix parc de Can Rafart moment en el qual es va fer públic l’equip guanyador, anomenat Party Bus, un equip format per monitors del Casal d’Estiu de Cabrils. L’entrega de premis va comptar amb la presència d’Oriol Gil, regidor de joventut de l’Ajuntament de Cabrils i Xavier Yelo, regidor de Cultura i Comunicació de l’Ajutnament de Vilassar de Dalt.

Gymkana 2011