El nou mercat de can Robinat ja és una realitat que deixa enrere els més de 50 anys d’història de l’antic mercat del Carme ubicat al casc antic del poble.  Després d’un any  d’obres, aquest dimecres 20 de juliol s’ha inaugurat la nova seu del mercat municipal allotjat en unes instal•lacions gestionades per la cadena de supermercats Sorli Discau.

">

El nou mercat de can Robinat obre les portes

Última revisió 12-02-2021 16:07
21/07/2011

inauguracio nou mercatEl nou mercat de can Robinat ja és una realitat que deixa enrere els més de 50 anys d’història de l’antic mercat del Carme ubicat al casc antic del poble.  Després d’un any  d’obres, aquest dimecres 20 de juliol s’ha inaugurat la nova seu del mercat municipal allotjat en unes instal•lacions gestionades per la cadena de supermercats Sorli Discau.

Al voltant d’un miler de persones van poder trepitjar en primícia les noves instal•lacions que s’han obert al públic aquest dijous 21 de juliol. Es tracta d'una edificació compacta de planta baixa i un pis amb dues plantes subterrànies d’aparcament per uns 200 vehicles. A la planta baixa hi ha ubicat el mercat municipal d’uns  900m2 i un Sorli Discau de més de 800m2.

inauguracio nou mercatinauguracio nou mercatinauguracio nou mercat

inauguracio nou mercatinauguracio nou mercat

La inauguració d’aquest nou espai comercial, que va tenir lloc dimecres 20 de juliol al vespre,  va comptar amb els parlaments del director general de Sorli Discau, el Sr. Julio Santos; el regidor de Promoció de la Vila, el Sr. Benet Oliva i finalment va cloure l’acte l’alcalde de Vilassar de Dalt, el Sr. Xavier Godàs.  El tall simbòlic de la cinta va comptar amb la presència de l’exalcalde, Llorenç Artigas, un dels principals responsables d’aquest projecte fet realitat.
Tots van coincidir en destacar que aquest nou mercat serà un equipament de referència pels veïns i veïnes i una gran oportunitat comercial pel municipi.

inauguracio nou mercatinauguracio nou mercat