'exposició està dedicada a l'alimentació dels romans, amb tot un seguit d'explicacions sobre el menjar i el beure d'aquella època. La inauguració ha tingut lloc dijous 25 a la tarda i ha estat presidida per l'alcalde, Xavier Godàs; el regidor de Cultura, Xavier Yelo; el director del Museu, Xavier Vilà i el tècnic del Museu, Enric Ortega.

">

S'inaugura Alimentum, l'exposició que tracta del menjar i beure dels romans

Última revisió 12-02-2021 16:07
25/08/2011

LAlimentum'exposició està dedicada a l'alimentació dels romans, amb tot un seguit d'explicacions sobre el menjar i el beure d'aquella època. La inauguració ha tingut lloc dijous 25 a la tarda i ha estat presidida per l'alcalde, Xavier Godàs; el regidor de Cultura, Xavier Yelo; el director del Museu, Xavier Vilà i el tècnic del Museu, Enric Ortega.

La informació que recull la mostra s’ha extret de mosaïcs de frescos tan famosos com els de Pompeia, i també dels escrits d’autors llatins i grecs com Ciceró, Plini... Podreu veure, in situ, aquells condiments i herbes aromàtiques que acompanyaven els menjars romans, i els quals es poden olorar. També hi haurà disponibles un seguit de receptes amb plats típics d'aquella època.

inauguració Alimentum

inauguració Alimentum

L’exposició es podrà visitar fins el 23 d’octubre, tot els dissabtes de 12 a 2 i de 6 a 2/4 de 9 i diumenges de 12
a 2 h al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt (C. Marquès de Barberà, 9 – 08339 Vilassar de Dalt)