La repicada de campanes anunciava, dimecres 24, l'inici d'una nova edició de la Festa Major dels Sants Genís. La cercavila amb els gegants de Vilassar, la penjada de l'ase i el pregó pronunciat pel vilassarenc Manel Mojonell van encetar el primer dels quatre dies de festa que viurà el municipi.

">

Els gegants, el pregó i la penjada de l'ase donen el tret de sortida a la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 16:07
25/08/2011

Festa major sants genís 2011La repicada de campanes anunciava, dimecres 24, l'inici d'una nova edició de la Festa Major dels Sants Genís. La cercavila amb els gegants de Vilassar, la penjada de l'ase i el pregó pronunciat pel vilassarenc Manel Mojonell van encetar el primer dels quatre dies de festa que viurà el municipi.

CERCAVILA I PENJADA DE L'ASE

Com ja és habitual, la cercavila amb els gegants de Vilassar i els gegantons de l'escola Francesc Macià, va donar el tret d'inici de la Festa Major. Tot seguit la penjada de l'ase a càrrec de l'AE Serra de Marina. Un acte simbòlic al municipi i que aquest any s'ha fet a la façana de l'Ajuntament per millorar-ne la visibilitat.  

Festa major sants genís 2011

Festa major sants genís 2011Festa major sants genís 2011

penjada de l'ase

PREGÓ DE FESTA MAJOR

El vilassarenc escollit enguany per pronunciar el pregó de Festa Major va ser en Manel Monjonell. Una persona molt arrelada al poble i que ha format i forma part de diferents entitats i associacions. Actualment és el president de l'Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt. Monjonell va estar acompanyat per l'alcalde, Xavier Godàs, que per primer cop va desitjar bona festa major als vilassarencs i vilassarenques des del balcó de l'Ajuntament.

prego manel mojonellprego manel mojonell

prego manel mojonell