L'Ajuntament de Vilassar de Dalt, a través de l'empresa municipal Viserma, treu a lloguer 7 pisos de renda lliure del bloc situat a la Plaça Miquel Martí i Pol del sector de can Manyer. D'aquesta manera es vol facilitar l'accés a l'habitatge d'uns pisos que fins ara estaven buits. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el divendres 7 d’octubre de 2011 a les dues de la tarda.

">

L'Ajuntament facilita l'accés als habitatges de can Manyer amb l'opció de lloguer

Última revisió 12-02-2021 16:06
07/09/2011

pisos renda lliure de can manyerL'Ajuntament de Vilassar de Dalt, a través de l'empresa municipal Viserma, treu a lloguer 7 pisos de renda lliure del bloc situat a la Plaça Miquel Martí i Pol del sector de can Manyer. D'aquesta manera es vol facilitar l'accés a l'habitatge d'uns pisos que fins ara estaven buits. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el divendres 7 d’octubre de 2011 a les dues de la tarda.

Els 7 pisos que surten a lloguer tenen dues i tres habitacions i els preus oscil·len entre 510 i 780 euros mensuals en funció de la superfície i de l'orientació. Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud abans del dia 7 d'octubre i es preveu que l'adjudicació es faci abans de finals d'any.

Tot i que el procés d'adjudicació està obert a tothom, els empadronats a Vilassar de Dalt tindran prioritat. Tot i això, caldrà acreditar uns ingressos mínims familiars, que en el cas dels habitatges de dues habitacions serà de 15.300 euros i, en els de tres, de 21.150. Els contractes tindran una durada de cinc anys, prorrogables i amb opció de compra a partir del tercer any.