L'Ajuntament de Vilassar de Dalt continua el seu camí en la comunicació 2.0 engegant la pàgina de Twitter @vilassardedalt, per seguir l'última hora de l'actualitat vilassarenca.

">

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt s'estrena a Twitter

Última revisió 12-02-2021 16:06
09/09/2011

TwitterL'Ajuntament de Vilassar de Dalt continua el seu camí en la comunicació 2.0 engegant la pàgina de Twitter @vilassardedalt, per seguir l'última hora de l'actualitat vilassarenca.

Tot just uns mesos després d'iniciar la presència a Facebook, l'Ajuntament de la Vila engega ara la pàgina de Twitter @vilassardeadlt. A través d'aquest nou canal l'Àrea de Comunicació del consistori busca apropar tota l'actualitat municipal als ciutadans més afins a les noves tecnologies i facilitar l'accés a tota la informació que genera la vila. La xarxa social permetrà una comunicació més directa amb els usuaris així com una nova manera de seguir l'actualitat i els esveniments de Vilassar de Dalt.
Des del compte @vilassardedalt també hi ha l'opció de seguir la llista @vilassardedalt/vilassar_de_dalt on s'hi inclouran tots els vilassarencs i vilassarenques amb presència a Twitter.
Per altra banda, l'Àrea de Comunicació també ha creat la pàgina @VilassardD_RT des d'on es poden seguir tots els twits que parlen sobre el poble.