Per quart any consecutiu, el CE Vilassar va celebrar la Diada del Club, una festa que aglutina centenars de persones tant de l'entitat com del municipi i que dóna el tret de sortida a la nova temporada. Les activitats infantils, la volada d'estels i l'arrossada per dinar van ser els plats forts de la jornada que va acabar  el partit del juvenil.

">

El CE Vilassar celebra la festa del club

Última revisió 12-02-2021 16:06
13/09/2011

Festa del CE VilassarPer quart any consecutiu, el CE Vilassar va celebrar la Diada del Club, una festa que aglutina centenars de persones tant de l'entitat com del municipi i que dóna el tret de sortida a la nova temporada. Les activitats infantils, la volada d'estels i l'arrossada per dinar van ser els plats forts de la jornada que va acabar  el partit del juvenil.

La festa que va tenir lloc el passat dissabte 10 de setembre va oferir activitats pels més petits com els inflables d'aigua, els llits elàstics, el mini golf, les porteries de punts o el jorkyball entre d'altres. Com ja és habitual la volada d’estels va ser un dels plats forts de la festa, ja que a banda dels professionals els nens i nenes es van poder contruir el seu propi estel. La diada va continuar amb una arrossada popular per dinar, i a la tarda música en directe i arruixada per fer passar la calor.  El punt i final el va posar el partit del Juvenil.

diada del CE vilassardiada del CE vilassar

diada del CE vilassar

diada del CE vilassar

diada del CE vilassardiada del CE vilassar