Aquest divendres 16 de setembre arrenca el Festival Laietània, una iniciativa impulsada per l'empresa vilassarenca Tanit Didàctica i difusió cultural i el Consorci de Promoció turística del Maresme i que abarca tot el territori de l'antiga Laietània. Vilassar de Dalt és un dels onze municipis que obriran les portes de museus i jaciments arqueològics d’època ibèrica i romana a un programa d’activitats que inclou visites guiades, tallers, conferències, grups de reconstrucció històrica i jornades de gastronomia romana.

">

Arrenca el Festival Laietania

Última revisió 12-02-2021 16:06
16/09/2011

Festival laietaniaAquest divendres 16 de setembre arrenca el Festival Laietània, una iniciativa impulsada per l'empresa vilassarenca Tanit Didàctica i difusió cultural i el Consorci de Promoció turística del Maresme i que abarca tot el territori de l'antiga Laietània. Vilassar de Dalt és un dels onze municipis que obriran les portes de museus i jaciments arqueològics d’època ibèrica i romana a un programa d’activitats que inclou visites guiades, tallers, conferències, grups de reconstrucció històrica i jornades de gastronomia romana.

Del 16 al 25 de setembre 10 municipis del Maresme com són Mataró, Vilassar de Dalt, Cabrera de Mar, Cabrils, Argentona, Teià, Premià de Dalt, Premià de Mar, Tiana i Cabrils i Badalona acolliran el Festival Laietania.  
L’escenari principal serà el de Premià de Dalt el dia 25 de setembre amb la IV Festa Ibèrica de la Cadira del Bisbe.
Vilassar de Dalt hi participa també de forma activa amb diverses activitats com la inclusió del restaurant Can Feliu a les Jornades Gastronòmiques de la cuina romana, la Taula d'Apici o l'exposició Alimentum que ja es pot visitar al Museu Arxiu.
Divendres 23 de setembre, el Museu Arxiu acollirà la conferència El Jaciment de Sota el Camp de Futbol a càrrec de Lourdes Moret i Oriol Achon. I dissabte 24, els infants seran els protagonistes amb un taller d'antropologia al jaciment de les Pistes d'Atletisme. Per participar-hi cal fer la inscripció a museu@vilassardedalt.cat