Aquest proper divendres 21 d'octubre finalitza el termini de presentació de cartells de la 1ª edició del concurs que servirà per triar la imatge de la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència Masclista. El concurs de cartells té com a objectius fomentar la producció artística així com la participació de joves en la prevenció de la violència masclista. Hi poden participar joves d'entre 12 i 30 anys.

">

Aquest divendres finalitza el termini per participar al concurs de cartells pel Dia Internacional contra la violència masclista

Última revisió 12-02-2021 16:06
23/09/2011

Concurs cartellsAquest proper divendres 21 d'octubre finalitza el termini de presentació de cartells de la 1ª edició del concurs que servirà per triar la imatge de la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència Masclista. El concurs de cartells té com a objectius fomentar la producció artística així com la participació de joves en la prevenció de la violència masclista. Hi poden participar joves d'entre 12 i 30 anys.

El termini de presentació dels treballs és aquest proper divendres 21 d'octubre de 2011. Els treballs s'hauran d'entregar a l'Espai Jove, passatge de la Rosa s/n de Vilassar de Dalt de 17 a 20 hores. Per més informació consultar les bases a través de la pàgina web de l'Ajuntament o a través del Facebook "Espai Jove".