L’Ajuntament de Vilassar de Dalt i els comerciants del centre de la vila i can Salvet impulsen un nou model d’aparcament rotatiu per facilitar l’accés al comerç. Amb aquesta mesura es vol incentivar que els veïns i veïnes del poble comprin als comerços locals.

">

Ajuntament i comerciants s'uneixen per dinamitzar el comerç local

Última revisió 12-02-2021 16:06
04/10/2011

Disc horariL’Ajuntament de Vilassar de Dalt i els comerciants del centre de la vila i can Salvet impulsen un nou model d’aparcament rotatiu per facilitar l’accés al comerç. Amb aquesta mesura es vol incentivar que els veïns i veïnes del poble comprin als comerços locals.

Aquest nou sistema consta d'un disc horari, facilitat pels mateixos comerciants, que permetrà aparcar gratuïtament durant mitja hora en els aparcaments adequadament senyalitzats. En total hi haurà 10 places distribuïdes entre la plaça de la Vila, el carrer Anselm Clavé, la riera Salvet i els carrers Murillo i Sant Josep Oriol.  Amb un ús correcte d'aquest sistema s'aconseguirà una major rotació d'aparcament a la zona del centre i de can Salvet. Això suposarà un benefici tant per als comerços com per als usuaris que tindran més facilitats a l'hora d'aparcar per anar a comprar al municipi. Aquesta mesura es posarà en funcionament a mitjans d'aquest mes d'octubre de dilluns a dissabte i en horari comercial.