Dins les activitats del centenari dels gegants Lluís i Maria que se celebra aquest 2012, la Colla de Geganters de Vilassar continua avançant en el camí de les noves tecnologies i aposta ara per una versió per a smartphones del seu lloc web. A més, amb la publicació del web mòbil els Geganters de Vilassar es converteixen en l'única colla gegantera que disposa d'aquesta tecnologia.

">

La Colla de Geganters de Vilassar de Dalt estrena un web per a mòbils

Última revisió 12-02-2021 16:05
19/01/2012

iPhoneDins les activitats del centenari dels gegants Lluís i Maria que se celebra aquest 2012, la Colla de Geganters de Vilassar continua avançant en el camí de les noves tecnologies i aposta ara per una versió per a smartphones del seu lloc web. A més, amb la publicació del web mòbil els Geganters de Vilassar es converteixen en l'única colla gegantera que disposa d'aquesta tecnologia.

Aquesta iniciativa se sumaa la presència que la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt ja té a la xarxa amb el seu web, i els seus perfils a Facebook i Twitter continuant amb la voluntat d'apropar la seva activitat al màxim de públic possible aprofitant totes les oportunitats que ofereix el món digital.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la commemoració del primer centenari dels gegants Lluís i Maria que culminarà amb els dos actes principals de la celebració. La trobada de gegants l'1 de maig i els actes centrals del centenari que tindran lloc els dies 25 i 26 d'agost.

Podeu accedir a aquesta nova plataforma a través del navegador del vostre dispositiu Android, iPhone o Blackberry a l'adreça m.wix.com/elsgegants/web