Des de la seva creació ara fa quatre anys, el menjador del Casal de Dia de can Rafart rebia els menús que els proporcionava la cuina de l’Hospital de Sant Pere. A partir d'ara i gràcies a una col·laboració de l'entitat bancària La Caixa el Casal de Dia disposa de la seva pròpia cuina.

">

El Casal de Dia estrena cuina pròpia

Última revisió 12-02-2021 16:05
19/01/2012

Cuina can RafartDes de la seva creació ara fa quatre anys, el menjador del Casal de Dia de can Rafart rebia els menús que els proporcionava la cuina de l’Hospital de Sant Pere. A partir d'ara i gràcies a una col·laboració de l'entitat bancària La Caixa el Casal de Dia disposa de la seva pròpia cuina.

Des del 9 de gener de 2012 el Casal de Dia de can Rafart té cuina amb cuinera pròpia. D'aquesta manera la vintena d'usuaris que diàriament fan ús del servei de menjador gaudeix d'un menjar casolà, fet i servit al moment amb un menú elaborat per una dietista. Els àvis i àvies que fan ús diàriament del servei de menjador ja han fet notar la seva satisfacció per aquest canvi. 

Aquest dijous al matí, l'alcalde, Xavier Godàs, la regidora de Serveis Socials, Maria Lluïsa Ruhí i el director de l'oficina de La Caixa a Vilassar de Dalt, Xavier Vigil, han visitat el Casal de Dia i la nova cuina i han fet un brindis amb els seus usuaris.

Cuina can Rafart

Cuina can Rafart