L'alcalde va interrompre la sessió plenària per rebre una representació dels manifestants que van fer acte de presència a la sala de plens després d'una assemblea a la Plaça de la Vila. Protestaven contra el que consideren una vaga a la japonesa de la Policia Local.

">

S'interromp el Ple per una protesta veïnal

Última revisió 12-02-2021 16:05
27/01/2012

protesta ple 2L'alcalde va interrompre la sessió plenària per rebre una representació dels manifestants que van fer acte de presència a la sala de plens després d'una assemblea a la Plaça de la Vila. Protestaven contra el que consideren una vaga a la japonesa de la Policia Local.

protesta pleUn grup de veïns es va manifestar ahir al vespre per mostrar el seu rebuig al que consideren una vaga a la japonesa de la Policia Local de Vilassar de Dalt. Els veïns i veïnes es van reunir a la plaça de la vila a les 9 del vespre per constituïr-se en plataforma i decidir les primeres accions de protesta a emprendre. La primera, va ser la de fer acte de presència al ple. L'alcalde va interrompre el ple, els va permetre accedir a l'Ajuntament i va reunir-se a la sala de juntes amb un grup de manifestants. Xavier Godàs ha afirmat aquest matí, en declaracions a Ràdio Vilassar de Dalt, que aquesta és una situació normal davant la inquietud d'uns veïns que volen expressar-la. La sessió plenària va restar interrompuda durant 20 minuts.
El malestar dels veïns va ser causat per una allau de multes que han detectat en les darreres setmanes. Consideren que la Policia Local està duent a terme una vaga a la japonesa.
La Policia Local, per la seva banda, nega que s'estigui duent a terme cap vaga. Josep Lluís Vargas, inspector en cap assegura que només estan duent a terme la seva tasca amb normalitat. Ha explicat que ahir, un camió de gran tonatge va patir dificultats per circular al carrer Avi Riera i que, per això, es va procedir a sancionar els vehicles que estaven estacionats a la vorera d'aquest carrer.
Els manifestants ja s'han constituit en plataforma i preparen les primeres accions a través de Facebook. Així mateix, ja disposen de representant legal i emprendran un recurs conjunt a les multes dels darrers dies.
L'Ajuntament ja ha demanat un informe per esbrinar si, com asseguren els veïns, s'han incrementat les multes de manera significativa en els darrers dies.