L'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha commemorat, aquest dijous al migdia, el Dia Internacional de les Dones amb un acte institucional a la Plaça de la Vila. Dissabte 17 de març es farà l'acte de lliurament de l'Agulla de plata a una dona del municipi.

">

8 de març: Commemoració del Dia de les Dones

Última revisió 12-02-2021 16:05
08/03/2012

Dia de la donaL'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha commemorat, aquest dijous al migdia, el Dia Internacional de les Dones amb un acte institucional a la Plaça de la Vila. Dissabte 17 de març es farà l'acte de lliurament de l'Agulla de plata a una dona del municipi.

Un centenar de persones s'han aplegat aquest dijous al migdia a la plaça de la Vila per commemorar el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. L'acte, organitzat per l'Ajuntament, ha comptat amb la lectura del manifest que ha anat a càrrec de les alumnes de l'IES Jaume Almera Valentina Araya, Itziar Martínez i Laura Fernández.

Dia de la dona

Dia de la dona

Dia de la dona

Dia de la dona

El grup Temps de Poesia ha volgut participar un any més d'aquest acte amb un petit recital de poemes que tenien la dona com a protagonista. 

Qui tampoc ha volgut faltar a l'alcte han estat una cinquantena d'alumnes de les escoles del municipi i de l'Institut.

Els actes commemoratius continuen aquesta setmana i culminaran dissabte 17 de març amb l'entrega de l'agulla de plata en un acte al Centre Cultural a les 12 del migdia.