El teatre La Massa de Vilassar de Dalt serà l'escenari aquest dimecres de la commemoració i acte institucional del dia de les Esquadres. Una celebració anual que té com a referència històrica el 22 d'abril de 1882, quan els agents dels Mossos d'Esquadra de la Diputació de Barcelona es van traspassar a la Generalitat de Catalunya.

">

El teatre La Massa acull l'acte de commemoració del dia de les Esquadres

Última revisió 12-02-2021 16:04
17/04/2012

mosso d'esquadraEl teatre La Massa de Vilassar de Dalt serà l'escenari aquest dimecres de la commemoració i acte institucional del dia de les Esquadres. Una celebració anual que té com a referència històrica el 22 d'abril de 1882, quan els agents dels Mossos d'Esquadra de la Diputació de Barcelona es van traspassar a la Generalitat de Catalunya.

L'acte institucional servirà per a fer un reconeixement a la feina diària de tots els comandaments, caporals i agents que vetllen per la seguretat de les àrees on actuen. La celebració, que coincideix amb el desè aniversari de la Regió Policial Metropolitana Nord, comptarà amb la presència de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) d'Arenys de Mar, Badalona, Cerdanyola, Granollers, Mollet del Vallès, Premià de Mar i Rubí.

L’acte estarà presidit pel Director General de la Policia de la Generalitat de Catalunya, l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs i el cap de l’ABP de Mossos de Premià de Mar.

En acabat l’acte, es farà una exhibició de les diferents unitats dels Mossos, a la plaça del Teatre.