Vilassar de Dalt festejarà la diada de Sant Jordi el proper dilluns 23 d'abril. Durant tot el dia les parades d'entitats i associacions, partits polítics, escoles i comerços ompliran la plaça de la Vila per vendre roses de tots colors i llibres per a tots els gustos i edats.

">

Sant Jordi a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:04
19/04/2012

sant jordiVilassar de Dalt festejarà la diada de Sant Jordi el proper dilluns 23 d'abril. Durant tot el dia les parades d'entitats i associacions, partits polítics, escoles i comerços ompliran la plaça de la Vila per vendre roses de tots colors i llibres per a tots els gustos i edats.

Altres activitats:

DIUMENGE 22

Un món (i un munt) de dracs  de la Cia. Tanaka Teatre

Els dracs són uns éssers fantàstics comuns a diferents cultures que s’associen a diverses tradicions i que tenen diferents significats.

Hora: 12h

Lloc: Teatre La Massa

Més informació a www.tanakateatre.com


SANT JORDI A LES ESCOLES

DILLUNS 23

Escola Francesc Macià

Lliurament de premis dels Jocs Florals.

Representació teatral de L'espasa del Rei Artús

Lloc: Escola FRancesc Macià


Sant Jordi: Premis Dracs 2012

Entrega anual de premis literaris del I.E. Sant Jordi de Vilassar de Dalt. Com cada diada de Sant Jordi, l’escola dur a terme l’entrega de premis literaris per a cada grup o classe, premiant el saber fer dels joves participants d’aquest concurs, amb tants i tants anys de vida que, evidentment, ja es tota una tradició a l’escola I.E. Sant Jordi.

Hora: 10h

Lloc: Teatre La Massa

Més informació a www.iesantjordi.org


La Immaculada: La llegenda de Sant Jordi

Per celebrar la diada de Sant Jordi, els alumnes de 5è de Primària de l’escola La Immaculada de Vilassar de Dalt, ens interpretaran la obra de teatre “La llegenda de Sant Jordi”. Els alumnes dels cursos inferiors de l’escola podran gaudir de la representació de una llegenda que forma part de la història i la cultura de Catalunya.

Hora: 16h

Lloc: Teatre La Massa

Més informació a www.lanovaimmaculada.cat

Entrada exclusiva als alumnes de La Immaculada.