L'esplanada de can Nolla va acollir, el passat 1 de maig i per primera vegada, la Fira d'Antiguitats i Broncanters de Vilassar de Dalt. Aquest esdeveniment es repetirà tres cops més al llarg d'aquest any tal i com estableix el conveni signat entre l'Ajuntament i l'empresa organitzadora.

">

Primera fira d'Antiguitats i Brocanters de Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:04
04/05/2012

Fira d'antiguitatsL'esplanada de can Nolla va acollir, el passat 1 de maig i per primera vegada, la Fira d'Antiguitats i Broncanters de Vilassar de Dalt. Aquest esdeveniment es repetirà tres cops més al llarg d'aquest any tal i com estableix el conveni signat entre l'Ajuntament i l'empresa organitzadora.

La descarregada, que va obrir de les 10 del matí a les 2 de la tarda, va aplegar un col·lectiu d’antiquaris i brocanters i col·leccionistes d’arreu de les comarques catalanes que oferien un gran ventall de peces antigues com ara rellotges, monedes, canelobres, mobiliari, vaixelles, peces d’aram, etc. 

L'Ajuntament, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha optat per aquest esdeveniment per tal de potenciar la marca Vilassar i millorar l'oferta de productes al municipi.

Fira d'antiguitats

Fira d'antiguitats

Fira d'antiguitats

Fira d'antiguitats