La companyia de teatre eSO eS...DáDivA va triar Vilassar de Dalt per gravar el DVD de presentació del seu nou espectacle de carrer. Ho van fer en el marc de la Festa Major mentre la plaça de la Vila, plena de gom a gom, esperava l’arribada del gegants.

">

La companyia de teatre eSO eS...DáDivA estrena espectacle a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:04
07/05/2012

DadivasLa companyia de teatre eSO eS...DáDivA va triar Vilassar de Dalt per gravar el DVD de presentació del seu nou espectacle de carrer. Ho van fer en el marc de la Festa Major mentre la plaça de la Vila, plena de gom a gom, esperava l’arribada del gegants.

El vídeo, que es va fer dimarts 1 de maig a les 12 del migdia a la plaça de la Vila, va servir per distreure i divertir per sorpresa la gent que esperava l'arribada de la cercavila dels gegants que es va retardar. A banda de l’espectacle, van fer participar a voluntaris que van formar part del show.

Dadivas

Dadivas Dadivas

La companyia està formada per dues artistes la Petra Rochau (La Calva Clavel i Circus Klezmer)  i la Josephine Grundy (Osadia) amb una llarga experiència en el món del teatre de carrer i del circ. Van demanar de poder gravar el DVD del seu nou espectacle en l’ambient de la Festa Major. Poedu veure el vídeo en el següents links:

http://vimeo.com/41592648

http://www.youtube.com/watch?v=zMbfjl3dem0&feature=youtu.be