Els socis del Casal de la Gent Gran de can Rafart gaudeixen, a partir d'ara, d'avantatges en els preus d'algunes perruqueries i centres d'estètica del municipi.

">

Descomptes en perruqueria per a socis del Casal de la Gent Gran de can Rafart

Última revisió 12-02-2021 16:04
07/05/2012

logo casal can rafartEls socis del Casal de la Gent Gran de can Rafart gaudeixen, a partir d'ara, d'avantatges en els preus d'algunes perruqueries i centres d'estètica del municipi.

La Junta del Casal de la Gent Gran de can Rafart ha acordat amb diverses perruqueries i estètiques de Vilassar preus especials per les persones que tenen el carnet del Casal. Aquesta és una de les iniciatives per facilitar econòmicament l'accés a serveis determinats per la gent gran.

Les perruqueries i estètiques que hi col•laboren són: Perruqueria Nuova, perruqueria Dolors, Pels Pèls, la Quiropelu i barberia Patrick. Aquests centres fan preus especials els dimarts o dimecres a totes aquelles persones que mostrin el carnet del Casal de can Rafart.

Una altra de les iniciatives de l'actual Junta és que totes les persones que vagin al ball dels diumenges a la tarda i guardin el tiquet d'entrada optaran a un sopar per a dues persones al bar-restaurant de can Rafart.