El Palau Olímpic de Badalona acollirà aquest diumenge 13 de maig l'estrena de la Cantata Set dies que van canviar el món amb música d'Antoni Ros Marbà i text de l'escriptor Ramón Solsona que servirà per commemorar el 45è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC). 3.000 cantaires d'entre 7 i 16 anys de 115 corals federades són els que participaran en aquest espectacle.

">

La Coral de l'Aula de Música de Vilassar de Dalt participa en la Cantata Infantil del SCIC

Última revisió 12-02-2021 16:04
09/05/2012

coralsEl Palau Olímpic de Badalona acollirà aquest diumenge 13 de maig l'estrena de la Cantata Set dies que van canviar el món amb música d'Antoni Ros Marbà i text de l'escriptor Ramón Solsona que servirà per commemorar el 45è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC). 3.000 cantaires d'entre 7 i 16 anys de 115 corals federades són els que participaran en aquest espectacle.

Aquest concert se celebra cada 5 anys i cada cop s'hi estrena una cantat composada especialment per a l'ocasió per un music català de renom. Aquest cop hi participaran al voltant de 3.000 cantaires de 115 corals d'arreu de Catalunya, les Illes Balears, el País Valencià i la Catalunya Nord i comptarà, també, amb la participació com a solista de la cantant Nina.
Els cantaires vilassarencs han estat preparant aquesta cantata durant tot el curs, en un procés molt il·lusionant culminarà amb l'estrena de l'obra aquest diumenge a Badalona.