La XEM (Xarxa d’Emprenedoria del Maresme) és una xarxa de serveis per a persones emprenedores que volen crear la seva pròpia empresa, en base a diferents serveis que donen els ajuntaments i institucions que hi estan adherides. Aquests ajuntaments, entre el quals hi ha el de Vilassar de Dalt, posen a l’abast de qualsevol persona del Maresme els seus serveis independentment del seu municipi de residència.

">

Vilassar de Dalt forma part de la Xarxa d'Emprenedoria del Maresme

Última revisió 12-02-2021 16:03
09/10/2012

XEMLa XEM (Xarxa d’Emprenedoria del Maresme) és una xarxa de serveis per a persones emprenedores que volen crear la seva pròpia empresa, en base a diferents serveis que donen els ajuntaments i institucions que hi estan adherides. Aquests ajuntaments, entre el quals hi ha el de Vilassar de Dalt, posen a l’abast de qualsevol persona del Maresme els seus serveis independentment del seu municipi de residència.

La XEM sorgeix del Pla Estratègic del Maresme per crear una oferta conjunta dels serveis públics que existeixen a la comarca per donar suport a les persones emprenedores amb ganes de crear una empresa, amb la voluntat de proporcionar a aquests serveis el valor afegit que l'usuari necessita.

També es treballarà en els itineraris que s'ofereixen als emprenedors des del moment que inicien el procés per a crear una empresa fins que la creen, i que inclou assessorament en diversos àmbits.

Més informació a: http://www.tecnocampus.cat/web/xem/presentacio