Divendres, el magazine de tarda de TV3, farà programa en directe des de Vilassar de Dalt els dies 22, 23 i 24 d'octubre coincidint amb la celebració de la Fira del Bolet i la Natura aquella mateixa setmana. El plató mòbil des d'on es faran els directes s'instal·larà a la plaça de la Vila.

">

El programa Divendres de TV3 s'intal·larà a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:03
15/10/2012

DIVENDRES TV3Divendres, el magazine de tarda de TV3, farà programa en directe des de Vilassar de Dalt els dies 22, 23 i 24 d'octubre coincidint amb la celebració de la Fira del Bolet i la Natura aquella mateixa setmana. El plató mòbil des d'on es faran els directes s'instal·larà a la plaça de la Vila.

Aprofitarem l'oportunitat per donar a conèixer els elements patrimonials i personals més característics i significatius del nostre poble. Des de l'Ajuntament, es convida a tots els vilassarencs i vilassarenques, grans i petits, a fer pinya i a participar a les gravacions i directes dels tres dies.

D'altra banda, l'equip del programa ens ofereix la possibilitat d'assistir com a públic al plató de TV3 el divendres 26 d'octubre. Per aquest motiu, s'està organitzant un autobús amb gent de Vilassar que hi vulgui participar. Les persones que hi estiguin interessades es poden apuntar al Casal Piferrer (C/. Mestra Viladrosa, 44).