La pluja d'aquest matí de dimecres ha fet que moltes parades no s'instal·léssin al mercat vilassarenc que estrenava ubicació a l'aparcament de La Quintana.

">

La pluja aigualeix l'estrena del nou mercat setmanal

Última revisió 12-02-2021 16:03
31/10/2012

mercat quintanaLa pluja d'aquest matí de dimecres ha fet que moltes parades no s'instal·léssin al mercat vilassarenc que estrenava ubicació a l'aparcament de La Quintana.

mercat quintanaL'aparcament de la Quintana és, des d'aquest dimecres 31 d'octubre, el nou escenari del mercat setmanal de Vilassar de Dalt. L'estrena però, ha estat passada per aigua ja que la pluja que ha caigut durant tot el matí ha impedit que molts paradistes portéssin els seus productes a Vilassar de Dalt. Tot i això, el degoteig de compradors ha estat constant durant tot el matí.

Aquest canvi de situació és fruit del compromís que va assumir l'Ajuntament envers els veïns dels carrers Llessamí i Doctor Martí Soler que feia molts anys que se'ls instal•laven les parades davant les portes dels garatges amb els corresponents sorolls de bon matí i les limitacions als paradistes a l'hora d'establir-se. Un altre dels motius és el perill que suposa l'entrada i la sortida de vehicles de l'aparcament de can Manyer que hi ha d'accedir pel mig del mercat.

Alhora, el trasllat suposarà una millor situació pels paradistes que disposaran d’un accés més fàcil i d’un aparcament pels vehicles dins mateix recinte, a més d’una major proximitat als lavabos públics.

Des de l’Ajuntament s’ha valorat positivament aquesta nova ubicació que donarà lloc a una nova via comercial que connectarà el mercat setmanal amb el mercat de can Robinat, la zona de can salvet i el comerç del centre de la Vila.

Per tal de potenciar l’activitat comercial local, es crearà un punt de trobada a l’entrada de l’aparcament que serà gestionat exclusivament i de manera rotatòria per l’Associació de Comerciants i Botiguers de Vilassar de Dalt.