Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, amb el suport tècnic dels monitors del Servei  Esports i Fitness, i amb la col•laboració de les regidories de joventut, educació i serveis socials, s’impulsa una iniciativa de cara a solidaritzar-se un any més amb La Marató de TV3.

">

Vilassar de Dalt amb La Marató de TV3 - Flaixmob i masterclass de bodycombat al pavelló

Última revisió 12-02-2021 16:02
03/12/2012

marató TV3 2012Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, amb el suport tècnic dels monitors del Servei  Esports i Fitness, i amb la col•laboració de les regidories de joventut, educació i serveis socials, s’impulsa una iniciativa de cara a solidaritzar-se un any més amb La Marató de TV3.

La proposta d'aquest any és fer dues activitats esportives obertes a tothom que tindran lloc el divendres dia 14 de desembre a les 6 de la tarda al pavelló poliesportiu can Banús.
Per assistir a l'activitat només caldrà anar al pavelló amb roba i calçat esportiu i fer un donatiu per La Marató (hi haurà bons d'ajut d'1€, 3€, 5€ i 10€).
Per començar l'activitat hi haurà una flaixmob que els nois i noies de tot el poble des de primer de primària fins al batxillerat hauran après als respectius centres educatius amb l'acompanyament del seu professorat. També hi participaran els nois i noies del l'Institut Torremar i altres centres del Grup Catalònia.

A l'enllaç següent podreu trobar la coreografia de la flaixmob perquè tothom que vulgui la pugui practicar prèviament. El dia 14 al pavelló s'assajarà unes quantes vegades i, quan tothom la tingui ben apresa, finalment es farà la flaixmob. A continuació es farà també una masterclass de bodycombat dirigida pels monitors del servei Esports i Fitness.