La Policia Local deté dues persones que es feien passar per tècnics de subministrament

Última revisió 12-02-2021 16:02
20/12/2012

El passat dimecres 19 de desembre la Policia Local va detenir dues persones a Vilassar de Dalt que van aconseguir entrar a casa d'una veïna del casc antic fent-se passar per tècnics de subministrament. Els individus van robar-li diverses joies per un valor de més 400€.

La veïna, de 69 anys, va deixar entrar els individus creient-se que eren tècnics. Mentre un simulava arreglar una averia, la resta va escorcollar la casa i va robar-li joies i objectes de valor.
Va ser la mateixa propietària qui va avisar a la Policia Local mentre encara hi havia un dels homes dins la casa i el van poder detenir. Posteriorment, van poder detenir un segon individu quan es va adreçar a la prefectura amb un estat nerviós buscant el company detingut. 
Als detinguts, amb antecedents policials, se'ls imputa un presumpte delicte d'estafa per fer simular un servei amb la finalitat de robar, i un presumpte delicte de furt pel furt de les joies i objectes de valor, que supera la quantitat dels 400€.

La Policia Local recomana als veïns i veïnes de la població que extremin les precaucions a l'hora de deixar accedir a casa seva serveis de reparacions o personal de companyies de subministrament, si no hi ha hagut previ avís. En cas de dubte no obriu la porta i, si cal, truqueu al telèfon d'emergències 112.