La preinscripció escolar serà del 13 al 22 de maig

preinscripcióDimecres 13 de maig s'obre el termini de preinscripció per als cicles d'educació infantil, primària i ESO que aquest any serà, de forma excepcional i a causa de la pandèmia de la COVID19, de forma preferentment telemàtica.

A partir el 13 de maig i fins al dia 22 es podrà fer la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Preinscripció telemàtica

Aquest any i com a prevenció, es promou la preinscripció telemàtica. El tràmit es podrà fer tot online a través del portal preinscripcio.gencat.cat. Aquest any, s'elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Preinscripció presencial

Les famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic disposen d'uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. La preinscripció presencial estarà disponible del 19 al 22 de maig. Per fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través d'Internet.

La cita prèvia serà accessible des dels webs de cadascun dels centres i des del web del Departament d'Educació, durant les 24 h del dia.

Cada centre determinarà el seu horari d'atenció al públic, segons les necessitats. És per això que els webs dels centres, en un lloc visible, inclouran la informació sobre l'horari, correu electrònic i telèfon, així com l'eina de cita prèvia.

Tota la informació al web del Departament d'Educació.

11/05/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55