Informació sobre l'obertura dels equipaments esportius municipals

piscinaDes de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament s'està treballant per tal de poder tornar a obrir els equipaments esportius el més aviat possible i continuar oferint els serveis esportius del SEM can Banús i del pavelló poliesportiu.

A banda de la posada en marxa dels elements tècnics de les instal·lacions, aturats durant aquests mesos, hi ha en marxa les obres de la caldera de biomassa que afecten tant l'equipament de la piscina com el pavelló poliesportiu. També al pavelló s'estan portant a terme les obres de millora dels vestidors, les portes d'accés a la pista esportiva i la porta d'accés principal, així com les tasques de manteniment tant a l'interior com a les pistes exteriors.

pistes exteriorspavelló

En aquest context també s'està treballant també per tal d'incorporar totes les mesures sanitàries obligatòries derivades de la pandèmia de la COVID 19.
La voluntat del consistori és obrir la piscina durant la fase 2, però caldrà seguir l'evolució de les obres, les mesures sanitàries i l'organització del servei per poder garantir el compliment de la llei.

Pel que fa al pavelló es preveu poder reobrir-lo durant la fase 2 o 3 (depenent de la durada de cada fase), per tal de poder acollir els casals d'estiu de les entitats esportives locals així com reiniciar les classes dirigides del SEM can Banús.

D'altra banda, des de l'Àrea d'Esports s'està començant a organitzar l'ús de les pistes exteriors amb cita prèvia per a les entitats esportives que habitualment entrenen al pavelló.

A mesura que es disposi d'informació més precisa, es publicarà als mitjans habituals de l'Ajuntament i s'informarà directament als abonats del servei.

08/06/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55