La Flama del Canigó arribarà a Vilassar envoltada de les mesures de seguretat vigents

Amb totes les mesures preventives per evitar la propagació de la Covid19, la Flama del Canigó arribarà un any més a Vilassar de la mà dels corredors i corredores del CE Fondistes i dels CE Sensacions que faran un petit recorregut pel municipi i acabarà a la plaça de la Vila amb la lectura del manifest.

Cartell flama del Canigó18.30 h Trobada dels corredors del CE Fondistes Vilassar de Dalt i el CE Sensacions a la rotonda de la Barca de Cabrera de Mar amb acompanyament de l'ADF de Vilassar de Dalt.

20.00 h Rebuda dels corredors i corredores amb la Flama del Canigó a l'ermita de Sant Sebastià i inici de la cercavila pels carrers del municipi: Riera de targa, Marqués de Barberà, Àngel Guimerà, Mestra Viladrosa, Sant Antoni, Murillo, Manuel Moreno i Plaça de la Vila. Durant el recorregut hi haurà enlairades de coets per part dels Diabòlics Anònims.

20.30 h Lectura del manifest a càrrec del vilassarenc Miquel Pàmies de 99 anys.  

L'acte finalitzarà amb una enlairada de coets a càrrec dels Diabòlics Anònims.



UNA REVETLLA DIFERENT

La revetlla de Sant Joan és la primera festa assenyalada en el calendari, després de 3 mesos de confinament, on la família i els amics es podran retrobar per gaudir d'una nit especial ja que ens trobem en la fase de la represa i queden anul·lades les restriccions de mobilitat a tot Catalunya. Donada la situació actual d'emergència sanitària per la COVID-19, es recomana celebrar un Sant Joan diferent amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis.

Mesures de protecció per a la COVID-19:

- Celebra una festa de Sant Joan única, en grups reduïts de persones (familiars o amics).
- Evita les festes amb aglomeracions de gent.
- Mantingues les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l'ús de mascareta, la distància física entre les persones, el rentat de mans amb aigua i sabó.
- Si fas ús de pirotècnia no facis servir el gel hidroalcohòlic: són incompatibles.
- En cas de manipular pirotècnia les mascaretaes més apropiades són les de cotó. Les mascaretes quirúrgiques són de paper i polipropilè, materials gens adequats amb el magnesi de la pirotècnia.
- Evita compartir menjar i estris a l'hora dels àpats.

una revetlla diferent

20/06/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55